Om Idrottsskadeguiden

 

RMJ Health AB

Idrottsskadeguiden är en öppen informationssida som erbjuder information och råd kring de vanligaste idrottsskadorna i samarbete mellan företaget RMJ Health AB och en OMT II sjukgymnast. Här hittar ni utöver information kring idrottsskador även förslag på övningar och tejpningar samt en webbshop med det mesta som du kan behöva till din träning och rehabilitering. All information som ni hittar på Idrottsskadeguiden är gratis men används det till arbeten eller andra projekt så ser vi gärna att ni refererar till oss.

RMJ Health AB startades i november 2011 i Halmstad och började med framtagningen av den helt egna träningshandsken Activation Grip tillsammans med en OMT II-sjukgymnast. Parallellt med utvecklingen av Activation Grip har RMJ Health breddat sitt utbud och varumärke och driver hemsidan Idrottsskadeguiden.se som är en kombinerad informationssida för idrottsskador och en webbshop. I samband med ett utökat sortiment på webbshoppen flyttades huvudkontoret och lagret till Alingsås i oktober 2012.

RMJ Health har själva utvecklat och tagit fram Activation Grip, som är en träningshandske som gör det möjligt att träna överkroppen utan att greppa motståndet. Activation Grip kan användas inom sjukvården för rehabilitering såväl som inom idrotten. Tack vare Activation Grip behöver du inte längre fokusera på det svåra greppet utan kan istället ha fullt fokus på att genomföra övningen på ett korrekt sätt.

Vilka ligger bakom RMJ Health AB?

Köp- och leveransvillkor

Våra köp- och leveransvillkor hittar du här.

Supports by RMJ
Behöver du tejp?

Denna webbsida och dess innehåll ägs av RMJ Health AB - © RMJ Health AB 2018. Alla rättigheter är reserverade
Denn webbsida använder cookies, läs mer.